Kaarten

Hier niet alleen een kaartje, maar ook een bijpassend doosje. Daar houd ik zo van als alles bij elkaar  past! En met stampin up weet je zeker dat je altijd het papier en dezelfde kleur inkt hebt!
Gewoon wat kaartjes omdat ze mooi zijn!

Hieronder een kaart met een spons techniek. Erg leuk om te doen!Het is alweer een tijdje terug dat ik wat nieuws heb laten zien, maar ik heb zeker niet stil gezeten!
Ik moet er alleen voor zorgen dat ik een opgeladen batterij heb voor mijn foto camera en dat is vaak niet het geval. Dus stuur ik de kaart de deur uit voordat het ik het heb gefotografeerd!!
Maar hier zijn dan toch nog wat leuke dingen die ik de afgelopen tijg heb gemaakt!


Hier een hele speciale kaart voor mijn jongen. Hij is 8 jaar geworden en om de mensen uit te nodigen voor zijn feestje en zijn doop heb ik deze kaart gemaakt!
De nieuwe kleuren zijn zo ontzettend mooi! Hier twee kaartjes in die nieuwe kleuren. De grote bloemen zijn van de stempelset flower shop 


Het stempelsetje a dozen thoughts heeft hele leuke teksten voor verschillende gelegenheden.Inmiddels is de nieuwe catalogus alweer een klein maandje uit en oh, alles is werkelijk geweldig!!!Door te snuffelen op het internet kom je idee├źn van andere tegen. Dit kaartje vond ik op dawn's stamping thoughts. Heel simpel en heel leuk!
Deze stempel heeft mijn moeder gekocht en ik kon het niet laten om het eerst zelf te gebruiken!!De stempelset met de theekopjes blijf ik zo schattig vinden!!!Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met spullen die op dat moment op mijn bureau lagen. Dus gooi nooit zomaar oude restje papier weg, je kunt er altijd iets moois van maken!!Helaas heb ik niet alle spulletjes van stampin up, maar je kunt met dezelfde materialen een hoop verschillende soorten kaartjes maken.

Hier nog drie verjaardagskaarten


In deze kaart zit een vakje waar je bijv. geld in kunt doen.

En hier is nog een makkelijk kaartje voor een baby'tjeOp de school van mijn kinderen hebben we elke woensdag de ouderkamer waar we steeds verschillende onderwerpen bespreken of dingen doen. De kinderen knutselen nu veel in rood, wit, blauw en oranje. Dus voor de workshop in de ouderkamer bedacht ik de volgende kaartjes:

Zoals mijn vriendinnen weten ben ik een echte (kruiden) theeleut. Ik heb dan ook hele vreemde smaken volgens hen in huis, zoals kauwgomballen thee, marshmallow thee, aardbei met slagroom thee. Allemaal op kruidenbasis.
Dus een stempelset met theekopjes hoort in mijn collectie!!!


Een lief babykaartje!

Dit is echt een geweldige stempelset! Alleen maar geweldige woorden!

Dit lieve konijntje was mijn allereerste stempeltje. Het konijntje is ingekleurd met stampin up inkt. Het is echt zo'n mooie inkt, het geeft een mooie stempelafdruk en je kunt er prachtig mee aquarellen!


  
Behalve roze vind ik bruin ook een mooie kleur om te gebruiken in mijn kaarten. Afgelopen week was ik helemaal roze geori├źnteerd en dan krijg je kaarten met een roze tintje!

Ook mijn moeder is helemaal weg van stempelen
 en zij heeft de geweldige stempelstiften gekocht.
 Ik heb haar laten zien dat je in minder dan een
 kwartier tijd een schattig kaartje kan maken!


Hier zijn enkele kaartjes of andere creaties die ik heb gemaakt. Ze zijn niet allemaal met stampin up producten gemaakt omdat ik die toen nog niet had. Maar ondanks dat nog steeds heel schattig toch???

Hier zie je de uilenpons van stampin up. En de groene blaadjes zijn van de vogel pons.
 Ik ben dol op tags!! Altijd leuk aan een cadeautje of een in een bosje bloemen!Dit lieve uiltje is een pons van stampin upIn plaats van een kaartje heb ik mijn nichtje een mooie grote rozet gegeven! 
Dit was de trouwkaart van mijn schoonzusje.2 opmerkingen:

 1. Hey Nicole,
  Geweldige dingen maak je, iedere keer als je voor mijn moeder iets maakt geniet ik mee, alleen al door de envelop (die ik zelf bezorg iedere keer) weet ik dat er iets moois aan zit te komen, en als mijn moeder de kaart heeft gelezen dan roept ze mij altijd om te laten zien wat voor geweldigs je hebt gemaakt :)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Nien,

  Jij bent de enige persoon van wie ik de kaarten ALTIJD bewaar.
  Gewoon omdat ze zo mooi, speciaal en persoonlijk zijn :-).

  Keep up the good work!

  Hugs & kisses
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen

Elke week leuke aanbiedingen!